onsdag 2 november 2011

Att resa är att äta

De flesta resor innebär även en smakupplevelse.
Exempelvis en kawarma i Bulgarien, ojja i Tunisien, pirukkas liha i Estland, currywurst i Tyskland och mycket mera.
Här i Sverige får man hålla till godo med en äkta svensk pizza i Munkfors eller en grå vattenskadad varmkorv i Stuvsta.
Men är det verkligen så illa?
Det ska jag ta reda på någon gång i slutet av nästa vecka.
Den 10-13 pågår mässan Mitt Kök på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Då ska jag dissekera vad som erbjuds här på hemmaplan innan kosan återigen ställs österut, till Riga den här gången.
Det är inte bara en matmässa som arrangeras. Hela fyra olika mässor äger rum samtidigt, under samma tak.
Förutom god mat kan man få uppleva Allt för hälsan, Scandinavian boat show och en vintermässa.
Ser fram mot trevliga matupplevelser, både i Älvsjö och i Riga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar